Associatie & Causatie

Tijdens dit college verdiepen we ons in de complexe dynamiek tussen parodontitis en systemische aandoeningen. De associaties en causaliteitsverbanden die bestaan tussen tandvleesaandoeningen en algemene gezondheidsproblemen worden besproken. We zullen ontdekken hoe wetenschappelijke studies deze relaties benaderen en hoe ze bijdragen aan ons begrip van de impact van parodontitis op de algehele gezondheid. Dit college biedt een analyse van het huidige onderzoekslandschap en helpt om kritisch te kijken naar de verbanden tussen mondgezondheid en systemische aandoeningen.

In een vijftal videocolleges zullen we ons verdiepen in
dit boeiende en relevante gezondheidsthema.
Voor studenten is er een handleiding beschikbaar
.

 

Klik hier voor deel 1 van het college

Klik hier voor deel 2 van het college

Klik hier voor deel 3 van het college

Klik hier voor deel 4 van het college

Klik hier voor deel 5 van het college

 

Klik hier voor de handleiding

 

Literatuur

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf