De Derde Molaar

Als tijdens het periodiek parodontaal screenen blijkt dat er distaal van de tweede molaren verdiepte pockets zijn dan kan een (partieel) geÏmpacteerde derde molaar daarvan de oorzaak zijn.
In dit online college wordt ingegaan op de prevalentie van (partieel) geïmpacteerde derde molaren, de pathologie die daarmee verbonden is en de mogelijkheden voor behandeling.

In een viertal videocolleges wordt de wetenschappelijke onderbouwing, de indicaties en de technieken besproken. Voor studenten komt er nog een handleiding beschikbaar.

Klik hier voor deel 1 van het college

Klik hier voor deel 2 van het college

Klik hier voor deel 3 van het college

Klik hier voor deel 4 van het college

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf