De Derde Molaar

Als tijdens het peiodiek parodontaal screenen blijkt dat er distaal van de tweede molaren verdiepte pockets zijn dan kan een (partieel) geimpacteerde derde molaar daarvan de oorzaak zijn.
In dit online college wordt ingegaan op de prevalentie van (partieel) geimpacteerde derdemolaren, de pathologie die daarmee verbonden is en de mogelijkheden voor behandeling.

In een viertal videocolleges wordt de wetenschappelijke onderbouwing de indicaties en de technieken besproken. Voor studenten komt er nog een handleiding beschikbaar.

Klik hier voor deel 1 van het college

Klik hier voor deel 2 van het college

Klik hier voor deel 3 van het college

Klik hier voor deel 4 van het college

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 - 2023 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf