Parodontologie - Wat een Vak!

Dit college is een korte introductie in het tandheelkundig vakgebied - de 'parodontologie'.

In vogelvlucht komen de volgende onderwerpen aan de orde: anatomie van het parodontium en parodontale diagnostiek, ontsteking en behandeling. Daarnaast wordt het raakvlak van de pardontologie met de esthetiek van het gebit belicht en de mogelijkheden die de parodontale chirugie daarin onder meer kan bieden. Binnen de tandheelkunde is 'parodontologie' zondermeer het breedste vakgebied en heeft het veel raakvlakken met andere vakgebieden zoals bijvoorbeeld de orale microbiologie, farmacologie, orale biochemie, genetica en gedragswetenschappen. Dat maakt de parodontologie tot het meest interessante vakgebied van de tandheelkunde waarin je nooit uitgeleerd raakt.

 

Parodontologie- Wat een Vak!   online video

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf