Parodontale Behandeling in Beeld

Het zijn inmiddels wat gedateerde video opnames, maar ze geven desondanks nog steeds goed weer hoe de behandeling van een parodontitis patiënt wordt vormgegeven.

In een vijftal video's wordt parodontaal onderzoek, behandeling en nazorg besproken en gedemonstreerd. Omdat scherpe instrumenten mede het succes van een parodontale behandeling bepalen wordt in één video het slijpen van de meest gebruikte instrumenten uitgelegd. In de laatste video wordt een aantal handvatten gegeven om over de bevindingen van het parodontaal onderzoek het soms 'moeilijke' gesprek met de patiënt te voeren.

De videobanden waren in het verleden een ondersteuning voor de docenten van de Paro-A2 cursus en ze zijn indertijd met gezamenlijke inspanning door de toen werkzame parodontologen samengesteld.
Nu gedigitaliseerd zullen ze helpen om voor u de parodontale behandeling in de praktijk in beeld te brengen:

Deel 1: Onderzoek Parodontium
Deel 2: Mondhygiene Instructie en Hulpmiddelen
Deel 3: Behandelen van Gingivitis
Deel 4: Gebitsreiniging
Deel 5: Slijpen van Instrumenten
Deel 6: De Parodontale Nazorg Behandeling
Deel 7: Een Moeilijk Gesprek

 

Klik hier voor deel 1 van het college

Klik hier voor deel 2 van het college

Klik hier voor deel 3 van het college

Klik hier voor deel 4 van het college

Klik hier voor deel 5 van het college

Klik hier voor deel 6 van het college

Klik hier voor deel 7 van het college

 

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf