Peri-Implantitis

Door een ontsteking van het tandvlees rondom implantaten (peri-implantitis) kan het flink mis gaan, met als gevolg botafbraak waardoor het implantaatopppervlak met de schroefwindingen bloot komt te liggen. Tijdige diagnostiek en preventie zijn daarom belangrijk om deze problemen te voorkomen. De nulmeting is een onmisbaar onderdeel van de implantaire nazorg. Deze geeft informatie over de situatie rondom het implantaat en suprastructuur na het plaatsen. Toekomstige metingen worden hier aan gerefereerd, zodat problemen tijdig gesignaleerd kunnen worden.


In een zestal videocolleges wordt de wetenschappelijke onderbouwing, de indicaties en de aanpak van nazorg besproken. Voor studenten is er een handleiding beschikbaar.

 

Klik hier voor deel 1 van het college

Klik hier voor deel 2 van het college

Klik hier voor deel 3 van het college

Klik hier voor deel 4 van het college

Klik hier voor deel 5 van het college

Klik hier voor deel 6 van het college

 

Klik hier voor de handleiding
Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf