Tandvlees: de omlijsting van het front

Schoonheid neemt in onze samenleving een steeds prominentere plaats in. Social media, selfies en de toegankelijkheid van schoonheidsbehandelingen hebben geleid tot een stijgende vraag naar cosmetische ingrepen en een lagere drempel om deze te ondergaan. Een stralende lach is hierbij van essentieel belang. Verkleurde, afgebroken of zichtbaar gerestaureerde voortanden worden niet langer geaccepteerd. De rol van de tandarts gaat dan ook verder dan het waarborgen van mondgezondheid; de tandarts is de sleutel tot een perfecte lach.

In een zestal videocolleges wordt termonilogie, dento-gingivale verhoudingen, technieken en wetenschappelijk onderzoek besproken.

Voor studenten is er een handleiding beschrikbaar.

Klik hier voor deel 1 van het college

Klik hier voor deel 2 van het college

Klik hier voor deel 3 van het college

Klik hier voor deel 4 van het college

Klik hier voor deel 5 van het college

Klik hier voor deel 6 van het college
 

Klik hier voor de handleiding

 

Literatuur

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf