Disclaimer

Algemene informatie

De Paro Praktijk Utrecht heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling.
De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie.

Auteursrechten

Op de websites rust een auteursrecht van de Paro Praktijk Utrecht. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Hyperlinks

De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van de Paro Praktijk Utrecht liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. De Paro Praktijk Utrecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden.

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de websites van de Paro Praktijk Utrecht is voor uw eigen rekening en risico. De Paro Praktijk Utrecht sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie uit.

Toegang

De Paro Praktijk Utrecht behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf