Links

Op deze pagina vindt u een aantal links naar relevante websites:

  AAP : American Academy of Periodontology; The American Academy of Periodontology (AAP) is an 8,000-member association of dental professionals specializing in the prevention, diagnosis and treatment of diseases affecting the gums and supporting structures of the teeth and in the placement and maintenance of dental implants. The current membership includes periodontists and general dentists from all 50 states as well as around the world.
 
  ALDeNTIS : Deze organisatie maakt zich sterk voor nog betere tandheelkunde, door (1) het stimuleren van de coördinatie tussen de diverse behandelaars (en hun cliënten), (2) het geven van meer inzicht in ieders specifieke deskundigheid voor een optimale behandelstrategie, (3) het vormen van een uniek platform voor nog meer transparantie in het behandelverloop.

  Alles over het gebit : Het unieke aan deze site is, is dat deze naast informatie over tandheelkundige aandoeningen en preventieve behandelingen, ook informatie bevat over tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen en over beroepen en kwaliteitseisen in de tandartspraktijk.

  Architect : Jeroen Schipper architecten is de ontwerper van onze praktijk; JSA is een bureau voor architectuur, stedenbouw, interieur en buitenruimte. De opgaven waaraan wordt gewerkt variëren van haalbaarheidstudie tot volledige opdracht en van globaal stedenbouwkundig plan tot gedetailleerd interieurontwerp. In de afgelopen jaren zijn in opdracht van private en publieke partijen uiteenlopende woningbouwprojecten en utiliteitsbouwwerken gerealiseerd.

  Arthodent : De leverancier van ons kleingoed. Arthodent BV is tot een gerenommeerd dental depot waar service en cliëntvriendelijkheid voorop staan.

  Bärwaldt : Bärwaldt Galerie is de leverancier van de kunst in onze praktijk. In eigen galerie in "Chambres de Corneille" zijn doorlopend werken van deze kunstenaar te vinden.

  Communicatie : PeterVanPeetzen ziet hoe de corporate presentatie aansluit bij de eigenheid van de organisatie, de motivatie van de directie, cultuur, situatie, ambities en het aanbod naar buiten. Die aansluiting en uitstraling kunnen beter. Beter is effectiever voor uw reputatie. Wij bouwen aan vertrouwen.

  Dentalcare.com : Dit is de meest complete site op internet voor tandheelkundige informatie en online continuing education cursussen. De site wordt verzorgd door Proctor & Gamble - Some educational sections of this site as well as online ordering can only be accessed by dental professionals by registering for a FREE online account.

  Dental International : De leverancier van onze tandheelkundige apparatuur, DSA® Stand Alone behandelunits.

  EFP : Eurpean Federation of Periodontology; The driving force of Periodontology in Europe.

  Ergo Exam : Marleen van Diemel; Zij verzorgt workshops ergonomie en werkplekanalyses.

  ExamVision : De leveranciers van onze loupe-brillen: ExamVision biedt de perfecte zichtoplossing aan alle professionals die in een klein werkgebied werken waarbij extreme precisie en helderheid benodigd zijn.

  Foto Patrick : Onze Fotograaf: In al zijn werk, of het nu om een portret, stilleven of een landschap gaat, is sfeer en emotie het belangrijkst. Zijn motto; Romantiek mag, maar kwaliteit moet!

  Ivoren Kruis : Het Ivoren Kruis is de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid en heeft circa 4.000 tandartsen en mondhygiënisten als lid. De belangrijkste taak is het bevorderen van de mondgezondheid door middel van voorlichting.

  KRM : Kwaliteitsregister Mondhygienisten; De site geeft uitleg over en biedt u een overzicht van alle mondhygiënisten die bij dit kwaliteitsregister zijn ingeschreven. Wilt u weten of uw mondhygiënist is ingeschreven bij het KRM? Zoek op naam, postcode of plaats en u krijgt direct een totaaloverzicht van de gegevens van de mondhygiënist, compleet met plattegrond.

  KRT : Kwaliteits Register Tandartsen; Hét onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van alle praktiserende tandartsen in Nederland.

  Microscoop : Carl Zeiss; Een toonaangevend internationaal concern dat wereldwijd opereert op het gebied van de optische en industrie.

  NMT : Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde; Beroepsorganisatie van tandartsen en specialisten in Nederland.

  NVM : Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten; De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten is een ruim 2300 leden tellende beroepsvereniging voor àlle mondhygiënisten in Nederland.

  NVOI : Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie; Dit is een wetenschappelijke vereniging van tandheelkundige zorgverleners die zich bezig houdt met het bevorderen en verbreiden van de kennis der orale implantologie, het dienstbaar maken van deze kennis aan de praktijk, de volksgezondheid en het onderwijs.

  NVvP : Nederlands Vereniging voor Parodontologie; Dit is een wetenschappelijke organisatie van tandheelkundige zorgverleners. De NVvP streeft naar algemene erkenning van het inzicht dat gezonde weefsels rond tanden, kiezen en tandheelkundige implantaten deel zijn van / horen bij een goede algemene gezondheid en de basis vormen voor duurzame tandheelkundige zorg.

  Oral-B : Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de handtandenborstel minder tandplaque verwijdert dan de elektrische borstel in dezelfde poetstijd. Wij zijn erg enthousiast over de tandenborstel van Braun/Oral-B. Onze ervaringen met deze borstel zijn uitstekend omdat met de ronde borstelkop de contour van de gebitselementen goed kan worden gevolgd, en de ruimtes tussen de tanden beter worden bereikt. Desgevraagd gaat onze voorkeur uit naar een model met een hoog toerental en een pulserende beweging. Vraag de mondhygienist in onze praktijk om advies.

  PubMed : PubMed is a service of the US National Library of Medicine. It is a free digital archive of biomedical and life sciences journal literature. It provides access to the MEDLINE database of citations, abstracts and some full text articles.

  Ragershop : Deze webwinkel is een initiatief van de Paro Praktijk Utrecht en biedt de mogelijkheid om door ons voorgeselecteerde kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

  Roovos : Al bijna 15 jaar verzorgt Erik Ranzijn speciale programma’s voor personen in de tandheelkundige praktijk. U kunt denken aan trainingen Communicatie, Conflictbeheersing en Omgaan met lastig gedrag. Daarnaast begeleidt hij praktijken in hun ontwikkeling als organisatie en adviseert rond samenwerking, leidinggeven en (personeels) management.

  Straumann : De Nederlandse dochteronderneming van het Zwitserse Institut Straumann AG en leverancier van het Straumann® Dental Implant System. Als enige implantaatsysteem op de markt heeft het Straumann Dental Implant System, dankzij het SLA-oppervlak, een FDA-goedkeuring voor een osseo-integratietijd van zes weken. Het Straumann Dental Implant System onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid, precisie en gebruiksvriendelijkheid, en is geschikt voor alle indicaties.
 

Wij blijven voor u op zoek naar handige links.

Een groot team professionals werken dagelijks aan de beste zorg binnen het fascinerende vakgebied van de parodontologie. 
Implantologie Utrecht werkt door haar specialistische kennis met betrekking tot het plaatsen van tandheelkundige implantaten nauw samen met tandartsen uit Utrecht en omgeving.
Via deze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om, door ons voorgeselecteerde, kwaliteits- ragers te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."
- Prof. dr. Fridus van der Weijden

Meer informatie:

T 06-51295475
contact@fridus.nl

 

 

© 2000 - 2024 Dentalkennisplein |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf